Treballs

Mallorca al plat

Mallorca al plat

2021, Illes Balears

Estudi de viabilitat, formacions

+ info

Ecocomedores de Canarias

Ecocomedores de Canarias

2021, Canàries

Taula alimentació. Contracte menor

+info

MEMSS

MEMSS

2021, Catalunya

Assessoria tècnica cuines. Formacions

+ info

Menú Capitalidad de Barcelona

Menú Capitalidad de Barcelona

2021, Catalunya

Disseny, elaboració i servei de menú saludable i sostenible per a 300 pax

+ info

Gosa Canarias

Gosa Canarias

2021, Canàries

Estudis de viabilitat cuines

+ info

Proyecto Escudella

Proyecto Escudella

2020, Illes Balears

Assessoria tècnica cuines. Formacions. Licitació

+info | +info | +info

GDR Costa da morte

GDR Costa da morte

2020-2021, Galícia

Jornades de sensibilització

+ info

La Sostenibilitat al plat

La Sostenibilitat al plat

2018-2021, Comunitat Valenciana

Estudis de viabilitat. Formacions. Tallers

+ info 

Residencia municipal Orduña, cocina central

Residencia municipal Orduña, cocina central

2018 – 2022, País Basc

Assessoria tècnica. Licitació. Formacions

 

Menú 2020

Menú 2020

2016-2020

Projecte propi. Finançat per la Fundació Daniel i Nina Carasso

+info

Hemengoak/De aquí

Hemengoak/De aquí

2016-2019, Navarra

Coordinació cuines. Estudi de viabilitat. Formacions. Licitació

+ info

Circuit Curt Agroecològic Maresme-Vallès

Circuit Curt Agroecològic Maresme-Vallès

2016-2021, Catalunya

Creació d’un Circuit Curt. Disseny i coordinació

+ info