Assessoria tècnica especialitzada en sistemes alimentaris saludables, sostenibles i justos

Menjadors Ecològics

Som professionals de diferents àrees d’activitat (producció, alimentació i educació), que el 31 d’octubre de 2013 ens vam establir com a associació sense ànim de lucre amb l’objectiu de promoure la producció ecològica local i els menjadors ecològics i de proximitat com a model saludable, educatiu, sostenible i just.

La nostra experiència en el sector ens va fer veure la necessitat de crear una entitat de suport, assessorament i formació que treballés juntament amb totes les parts implicades en els menjadors ecològics: productors, directors, escoles, AMPAS, administració pública, organitzacions, etcètera …

Un veritable menjador ecològic és el que …

  • Prioritza les compres directes a productors propers per assegurar la seva continuïtat.
  • Aposta en el seu menú per un consum diari de verdures de temporada.
  • Equilibri proteïnes animals i vegetals.
  • Realitza acompanyament dels nens a tot el temps del migdia.

MENÚ2020

transformar el menú per transformar el model

PROJECTES

la nostra experiència

CHEF2020

xarxa de xefs especialitzats en col·lectivitats sostenibles

Potenciar els menjadors ecològics i de proximitat vol dir afavorir que es produeixin aliments ecològics, que es consumeixin i que es coneguin. L’escola és un espai educatiu on podem treballar per aconseguir aquest canvi de model alimentari.