Jornada per la Sobirania Alimentària

11 maig 2017

 El 21 de maig t’esperem a Navàs!. Consulteu el programa d’activitats!!!

Organitza: Ajuntament de Navàs conjuntament amb l’associació Menjadors Ecològics

Jornada per la Sobirania Alimentària “Sembrem principis i cuinem experiències per transformar el model alimentari de Navàs”

Cartell_21_05

Toquem de peus a terra!

Ens hem preguntat mai com serà el present i futur de Catalunya davant l’evolució del canvi climàtic i els seus efectes? Vine a Navàs!

El responsable d’adaptació de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, ens ho explicarà.

Sembrem principis!

Els productors catalans ens hem preguntat mai, si hi ha circuits curts que garanteixin un model sostenible i just per la nostra producció? Com funcionen?, Vine a Navàs! Coneixeràs tres experiències i compartiràs realitats amb companys de sector.

Escoles, ampes, cuiners, dietistes, organismes públics Ens hem plantejat optar per un model de producció, comercialització i consum d’aliments que millori la qualitat ambiental i paisatgística de l’entorn, afavoreixi la creació d’ocupació laboral local digne? Vine a Navàs!

Ens hem preguntat mai perquè sempre parlem de menjadors escolars ecològics i enlloc de col·lectivats ecològiques (hospitals, geriàtrics, centre d’acollida…)?. En aquestes jornades, un grup d’experts en el sector dels menjadors escolars ecològics i de proximitat, treballarà per transformar el primer geriàtric del país en menjador ecològic i de proximitat. Vina a Navàs! Coneixeràs de primera mà aquesta experiència.

Una jornada tècnica amb quatre grups de treball:

1 Producció/circuits curts, grup obert a productores i productors

2 Menjadors ecològics i de proximitat, grup obert a AMPAS, AFA, mestres, cuiners, monitors, dietistes…

3 Administracions públiques, grup obert a responsables polítics, tècnics municipals i d’associacions

4 Transformar la cuina de la residència en ecològica i sostenible, grup tancat de cuiners, gestors de col·lectivitats i dietistes.

PER PARTICIPAR CAL OMPLIR EL FORMULARI ONLINE

Cuinem experiències!    

Vols tastar i gaudir d’un menú ecològic, saludable i sostenible?,  Els CHEF2020 “xarxa de cuiners i cuineres de menjadors escolars ecològics i de proximitat”  ens cuinaran aquest menú per gaudir i compartir amb vosaltres el plaer de l’alimentació saludable, sostenible i justa.

MENÚ amb aliments ecològics produïts majoritàriament per productors catalans

  • Arròs amb verdures i salsa de remolatxa
  • Hamburguesa de cigrons i bolets amb amanida de l’hort
  • Pastís de pastanaga amb xocolata

Venda de tiquets a: Establiments anunciats a www.navas.cat (preu 10€) o a través de la plataforma Ticketea

 El 21 de maig t’esperem a Navàs! Durant tot el matí hi hauran activitats relacionades amb l’alimentació saludable per totes les edats perquè pugueu venir acompanyats de familiars, amics i de qui vulgueu. Consulteu el programa d’activitats!!!

Organitza: Ajuntament de Navàs conjuntament amb l’associació Menjadors Ecològics
Fulleto_SOBNAVAS_A4_model